Kazidomi: online gezond boodschappen doen met veel korting!

Kazidomi. Ken jij deze webwinkel al? Het is een online winkel waar je al je gezonde boodschappen kunt doen. Hartstikke handig! En ook een stuk goedkoper, want naast het feit dat je niet meer alle folders en winkels af hoeft te struinen, biedt Kazidomi ook nog eens heel veel korting op al hun gezonde en biologische producten.

Gezonde boodschappen doen: niet altijd even makkelijk

Wie graag gezonde boodschappen in huis haalt, weet hoe moeilijk het kan zijn om alles wat je nodig hebt ook echt te vinden. Vaak moet je ervoor naar verschillende supermarkten en speciaalzaken en dat kost een hoop tijd én geld. Herkenbaar? Voor mij in elk geval wel. Daarom was ik ook heel blij toen ik Kazidomi ontdekte: een online boodschappen platform met alleen maar gezonde producten! En niet alleen maar voedingsproducten, maar bijvoorbeeld ook tandpasta, cosmetica en supplementen.

Nieuw concept met heel veel voordeel

Kazidomi werkt volgens een nieuw concept, dat extra korting oplevert voor vaste klanten. Je kunt gratis lid worden en meteen toegang krijgen tot de vele producten in de shop. Vervolgens heb je de mogelijkheid om een extra lidmaatschap te nemen voor de prijs van €100 per jaar (maar lees vooral even verder, want via De Gezonde Levensgenieter krijg je extra korting!), waarmee je gedurende een heel jaar 20% tot wel 50% korting krijgt op alle producten van Kazidomi. Daardoor worden je gezonde boodschappen dus al een stuk goedkoper! En daar kun je ook een sport van maken (vind ik leuk!), want via je persoonlijke account kun je bijhouden hoeveel je al bespaard hebt. Extra leuke bijkomstigheid: als je na een jaar minder dan €100 hebt bespaard, word je het verschil terugbetaald door Kazidomi!

Een bedrijf met een missie

De missie van Kazidomi is om biologische en gezonde producten toegankelijk te maken voor iedereen. Dat doen ze dus door veel korting aan te bieden in de vorm van een lidmaatschap. Super, toch?
Wat ik overigens ook leuk vind is dat Kazidomi gebruik maakt van een netwerk van voedings- en gezondheidsdeskundigen om de juiste producten voor in de webshop uit te zoeken. Ze doen dus echt hun best om de beste gezonde en biologische producten te kunnen verkopen.

EXTRA korting voor Gezonde Levensgenieters!

Voor alle volgers en bezoekers van De Gezonde Levensgenieter ben ik een samenwerking aangegaan met Kazidomi. Dat betekent dat ik een EXTRA korting van €20 mag aanbieden op een lidmaatschap. Je betaalt dan dus geen €100, maar nog slechts €80 voor een jaar. En vergeet niet: wanneer je na een jaar minder blijkt te hebben bespaard, krijg je het verschil terugbetaald.

Om gebruik te maken van de korting, dien je bij het aanmaken van je lidmaatschap op Kazidomi.com gebruik te maken van de volgende vouchercode:

Ik ben benieuwd of jij Kazidomi al kent en wat jouw ervaringen zijn met deze shop. Laat je het mij weten?

Ken jij Kazidomi al?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *